

## **Agenda**

## ISSB Investor Advisory Group Q225 Meeting

Date 10 June 2025

Location Hosted by Neuberger Berman, 1290 6th Ave, New York, NY 10104

Agenda timings or topics may change as the meeting progresses.

	Time	Period	Agenda Topic
Part I	9am	5 minutes	Antitrust Disclaimer and Chatham House Rule Natasha Flint, IFRS Legal Counsel
	9:05	5 minutes	Host Welcome Joe Amato, President of Neuberger Berman Group
	9:10	5 minutes	Opening Remarks Carine Smith Ihenacho, IIAG Chair
	9:15	10 minutes	Self-Introductions
	9:25	10 minutes	ISSB Vice Chair Update – adoption progress report and importance of investor voices Sue Lloyd, ISSB Vice Chair
	9:35	20 minutes	Project updates and upcoming opportunities for investor feedback Verity Chegar, ISSB Member
	9:55	15 minutes	Core principles guiding ISSB standard setting Katie Schmitz Eulitt, Director Outreach, Global Investors and Verity Chegar, ISSB member
	10:10	25 minutes	The state of play on voluntary disclosures in the US and Canada Neil Stewart, Director Corporate Outreach
	10:35	30 minutes	Group discussion of topics covered in Part I of the meeting
Break			
Part II	11:15	15 minutes	Guest Speakers – Perspectives of preparers navigating CSRD and ISSB Jennifer Evans, Executive Director, Sustainability & Social Impact – Bristol Meyers Squibb Sophia Mendelsohn, Chief Sustainability & Commercial Officer – SAP
	11:30	55 minutes	Corporate-Accountant-Investor Dialogue IIAG members and representatives from: Amalgamated Bank Bank of America Citi Colgate-Palmolive Deloitte Deutsche Bank Estee Lauder EY Goldman Sachs Johnson & Johnson



	12:25	5 minutes	JPMorgan Chase & Co KPMG L'Oreal Mondelez Moody's Corporation Morgan Stanley Nokia Pfizer PwC  Closing remarks – IIAG Vice Chair Jonathan Bailey		
Lunch					
Part III	13:00	120 minutes	Optional roundtable on proposed amendments to IFRS S2		