

Date	Thursday 11 November 2010
Time	10.00 – 17.45
Location	Hesperia London Victoria Hotel (Tate Gallery, mezzanine floor)  2 Bridge Place, London, SW1V 1QA, United Kingdom

Time	Item	Paper
10.00 – 10.15 15 mins	Introduction	
	Overview of papers for this meeting	1
10.15-12.00 1h 45	User views on the ED	2
	(Andrew Crean, Rob Jones, Brian Shea, Alan Zimmerman)	
12.00-13.00	Reporting changes in circumstances – cover note	3
1h	- Discount rate: Asset based rates and liquidity adjustments	3A
	- Locked-in discount rate	3B
	- Residual and composite margins: Locked in or remeasured	3C
	<ul> <li>Mitigating mismatches through presentation</li> </ul>	3D
13.00 – 14.00	Lunch	
14.00-15.00	Reporting changes in circumstances (continued)	
1h		
15.00 – 15.30	Risk adjustment – cover note	4
30 mins	- Explicit risk adjustment	4A
	- Estimation of the risk adjustment	4B
	- Release of the composite margin	4C
15.30 – 15.45	Coffee break	
15.45-17.00	Risk adjustment (continued)	
1h 15		
17.00-17.45 45 mins	Transition	5



## IASB Insurance Working Group 11 - 12 November 2010

Date	Friday 12 November 2010
Time	09.00 – 16.00
Location	Hesperia London Victoria Hotel (Tate Gallery, mezzanine floor)
	2 Bridge Place, London, SW1V 1QA,
	United Kingdom

Time	Item	Paper
09.00 – 10.00 1 h	Unbundling insurance contracts	6
10.00-11.00 1 h	Participating investment contracts	7
11.00 – 11.15	Coffee break	
11.15 – 13.00 1h 45	Modified measurement approach for short-duration contracts	8
13.00 – 14.00	Lunch	
14.00 – 15.30 1 hr 30	Overall presentation approach	9
15.30 – 16.00 30 mins	Update on MoU and other relevant projects Project planning and priorities Next steps and wrap up	10 11
16.00	Close	