

## IASB Round-table Meetings Fair Value Measurement

## **Agenda**

London UK 11 December 2009

Topic	Morning	Afternoon	
Welcome and introduction	10.00 – 10.10	13.00 – 13.10	10 min
Issue A Fair value as an exit price	10.10 – 10.30	13.10 – 13.30	20 min
<b>Issue B</b> Fair value of liabilities	10.30 – 10.50	13.30 – 13.50	20 min
<b>Issue C</b> Fair value of non-financial assets and liabilities	10.50 – 11.05	13.50 – 14.05	15 min
<b>Issue D</b> Measuring fair value in inactive markets	11.05 – 11.25	14.05 – 14.25	20 min
Issue F Jurisdiction-specific issues	11.25 – 11.40	14.25 – 14.40	15 min
Issue G US GAAP convergence	11.40 –11.55	14.40 – 14.55	15 min
Concluding remarks	11.55 – 12.00	14.55 – 15.00	5 min